Lierse gaat door met Hany Ramzy

Fabian Morren
| 26 reacties
Lierse gaat door met Hany Ramzy
Foto: © SC

Hany Ramzy gaat door bij Lierse als trainer/technisch manager. De Egyptenaar moet de Pallieters dus proberen om in eerste klasse te houden.

Dat Ramzy mag blijven als trainer is toch ietwat verrassend. De positie van de Egyptische coach kwam de voorbije weken zwaar onder vuur te liggen. 

Na de 0-2-nederlaag tegen KV Mechelen stelde hij zijn positie zelf in vraag. Hij ging praten met voorzitter Maged Samy en in samenspraak werd nu besloten dat Ramzy gewoon aan het roer blijft.

"Ik heb advies gekregen van mensen die Lierse een warm hart toedragen", vertelt Ramzy in een videoboodschap op de website. "Ik ga tot het einde vechten voor deze club. Niet alleen ik, ook de supporters moeten in deze moeilijke situatie achter het team blijven staan."

"Ik begrijp de reactie van de fans maar al te goed", vervolgt de Egyptenaar. "Nu is het echter het moment om weer allemaal achter het team te gaan staan. We zitten nu in een situatie dat het niet uitmaakt wie de naam van de coach of die van de speler is. Het belangrijkste is nu de club, Lierse en hoe we deze club in eerste klasse gaan houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties