Malaga-revelatie: "Wil vertrek om club te helpen"

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Malaga-revelatie: "Wil vertrek om club te helpen"
Foto: © SC

Malaga-revelatie Isco is bereid om de club te verlaten als dat kan helpen om de financiële problemen op te lossen. De club uit Zuid-Spanje kampt al het hele seizoen met financiële problemen nadat de Qatarese eigenaar zijn verplichtingen niet meer nakwam.

Isco, een jeugdproduct van Valencia maar een kind van de streek, liet weten het liefst wel bij Malaga te blijven, maar hij beseft dat de club misschien niet anders zal kunnen dan hem van de hand te doen. "Als een club bereid is om mijn clausule van 35 miljoen euro af te betalen, dan zou dat zeker een goede zaak zijn voor de club. Bovendien moet het wel een heel grote club zijn die dat bedrag kan neertellen", laat hij weten aan de Spaanse sportkrant AS.

"Als ik kan helpen, dan verlaat ik Malaga", stelt Isco nog eens. In de wintermercato werd de speler al in verband gebracht met Manchester City, maar door een contractverlenging van de middenvelder ging die transfer uiteindelijk niet door. De Engelsen waren niet zinnens het hoge bedrag te betalen.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties