Kv Mechelen organiseert Happy Hour na wedstrijd tegen OHL

Christophe van den Boom
| 9 reacties
Kv Mechelen organiseert Happy Hour na wedstrijd tegen OHL
Foto: © SC

KV Mechelen viert op 26 februari tien jaar redding. Om dat te vieren krijgen supporters die zaterdagavond tussen 22.30u en 23.30u een drankje bestellen, er een extra gratis drankje bij. Tien jaar geleden stond de toekomst van KV Mechelen op het spel na financiële problemen.

Wie na de wedstrijd tegen OHL nog even wil doorzakken, kan dat nu ietsje goedkoper. KV Mechelen wil zijn supporters in de bloemen zetten. Bij een bestelling van een drankje krijgt men een gratis drankje extra. De ‘Happy Hour’-actie geldt zaterdagavond na de wedstrijd tegen OHL tussen 22.30u en 23.30u

In het seizoen ’02-’03 kregen de Mechelaars af te rekenen met zware schulden. De club kon uiteindelijk gered worden door een inzamelactie van vzw “Red KV Mechelen”, onder leiding van Mark Uytterhoeven, Piet den Boer en Fi Van Hoof. Bovendien zamelden de supporters duizenden euro’s in. De toenmalige medewerkers en spelers aanvaardden het bedrag, waardoor stamnummer 25 gered werd. Een degradatie naar derde klasse was niet te vermijden, maar vier jaar later promoveerde de club opnieuw naar het hoogste niveau.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties