Reactie De Zeeuw: "Grote spelers doen zulke dingen niet"

De Zeeuw: "Grote spelers doen zulke dingen niet"
Foto: © SC

Demy de Zeeuw verving de gekwetste Sacha Kljestan, maar is nog steeds niet honderd procent de oude. De Nederlander verzoop mee op het einde van de tweede helft.

De Zeeuw zag dat het niet goed was. Maar vooral de strafschoppenreeks bleef nazinderen. "Het is nooit leuk om uitgeschakeld te worden, maar vooral de manier waarop was heel zuur. Toch blijf ik er bij dat we het vandaag niet laten liggen hebben, maar in de heenmatch. Daar hadden we genoeg kansen om deze wedstrijd overbodig te maken."

Maar ook tegen Genk had Anderlecht met De Sutter een dot van een kans. "Laten we het zo zeggen: als ik een spits was, had ik altijd zelf geschoten", knipoogde de middenvelder die blijkbaar fysiek nog niet helemaal in orde was. "Gisteren op training kreeg ik een tik tegen de enkel en vandaag weer. Dat speelde me wat parten."

Ook ging hij een paar keer in discussie met Thomas Buffel. "Hij stelde zich een paar keer aan en wou ons kaarten aannaaien. Ik heb hem gezegd dat ik dat niet netjes vond", aldus De Zeeuw.

Maar ook de rode kaart voor Mbokani lag zwaar op zijn maag. "Eerst Jovanovic en nu Mbokani. Het zijn goede spelers, maar als je een grote speler wilt zijn, moet je zulke stommiteiten vermijden. Dat soort dingen horen niet thuis op een voetbalveld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties