Mechelen of Gent wint Play-off II volgens jullie

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Mechelen of Gent wint Play-off II volgens jullie
Foto: © SC

Naar aanleiding van de uitspraak van De Boeck ("Waasland-Beveren kan Play- off II winnen") vroegen we wie jullie als winnaar uit de bus zien komen in Play-off II. KV Mechelen en AA Gent zijn volgens jullie favoriet.

Maar liefst 65% van de stemmers denkt alvast dat het één van die twee ploegen wordt. KV Mechelen kwam in de poll op de eerste plaats met 34% van de stemmen. 31% denkt dat de Buffalo's hun seizoen enigszins kunnen goedmaken door winst in die Play-off II.

KV Kortrijk komt er, met 13%, magertjes vanaf. Ook in Bergen wordt niet veel geloof gehecht. De Draken kregen amper 2% van de stemmers achter zich. Dat is minder dan Beerschot, dat nog niet zeker is van deelname aan Play-off 2, en toch al 6% kreeg.

OH Leuven (3%), Charleroi (1%), Waasland-Beveren (8%) en Lierse (2%) moeten volgens jullie ook niet te veel hoop koesteren.

Ook vandaag kan je op onze Facebook-pagina terecht voor een vraag van de dag: De FIFA overweegt om het WK 2022 in Qatar in de winter te spelen. Want vinden jullie hiervan?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties