Oostende en Moeskroen winnen

Oostende blijft voorlopig stevig leider in tweede nationale. Het won thuis van Wezet met 4-1. Ook Moeskroen wist te winnen in Oudenaarde en komt zo terug op de tweede plaats terecht.

Oostende – Wezet 4-1

Laurent Depoitre was eens te meer de held van de kustploeg. Al na een kwartier had hij twee keer gescoord en zo Oostende op rozen gezet. Zerzouri bracht de spanning terug in de wedstrijd, maar nog voor de rust zorgde Schmisser alweer voor een veilige voorsprong van twee doelpunten.

Vlak voor tijd bekroonde Depoitre zijn match nog met een derde doelpunt. Door de overwinning blijft Oostende voorlopig ruim aan kop, al zijn er natuurlijk nog negen speeldagen.

Oudenaarde – Moeskroen-Péruwelz 0-1

Moeskroen springt opnieuw over Westerlo naar de tweede plaats in de stand. Dog en Meert werden uitgesloten, waardoor de wedstrijd eindigde met tien tegen tien. Khiter werd matchwinnaar met een doelpunt iets na rust.