Moris wil een oplossing bij Standard

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Moris wil een oplossing bij Standard
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Anthony Moris blijft bij Standard aan de bank vastgekluisterd. Hij krijgt bijna geen speelgelegenheid want de Japanner Eiji Kawashima blijft de absolute nummer één in het Luikse doel. Moris wil een oplossing voor zijn probleem.

Anthony Moris laat in La Meuse duidelijk verstaan dat hij op het einde van het seizoen een oplossing wil voor zijn situatie. De Standard-goalie wil veel meer aan spelen toekomen, maar dat lijkt niet te kunnen op Sclessin.

"Het ideale voor mij? Dat is een uitleenbeurt", steekt Moris van wal. "Ik vind dat het nu tijd wordt om een oplossing voor mij te zoeken zodat ik kan spelen. Een uitleenbeurt van een jaar zie ik wel zitten en dan terugkeren naar Standard met een jaar speelervaring op zak. Het lijkt voor mij alvast het beste compromis", stelt Moris.

"Ik ben heel ontgoocheld geweest. Bepaalde zaken zijn in het verleden naar mij toe niet duidelijk gecommuniceerd geweest. Toen Kawashima aankwam, werd ik aan de kant geschoven en raakte ik ook nog eens geblesseerd. De communicatie met het bestuur was verre van optimaal", besluit Moris.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties