Reactie Hazard: "Kleine ontgoocheling"

Hazard: "Kleine ontgoocheling"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem zag een einde komen aan zijn ongeslagen reeks. Thorgan Hazard was ontgoocheld na de wedstrijd, maar blijft vertrouwen hebben naar de Play-offs toe.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Het was geen topmatch van ons, maar ook niet van Club Brugge. Zij waren misschien wel realistischer. Ze speelden al bij al wel een goede wedstrijd, waardoor een zege voor hen misschien wel verdiend was. Wij hebben namelijk ons spel niet kunnen spelen doordat ze zo goed druk aan het zetten waren.”

Toch had het volgens Hazard ook anders kunnen lopen: “We hadden weinig geluk. Ze hebben gescoord vanuit een buitenspelpositie en bij ons ging de knal van Berrier tegen de kruising. Als Berrier scoort, wordt het misschien nog een andere match.”

De nederlaag hoeft echter niets te betekenen met het oog op de Play-offs. “Ik denk dat we Club Brugge kunnen verslaan in Play-off I. Dat zullen nieuwe wedstrijden worden en dan zijn de punten eigenlijk nog belangrijker dan nu. Dit is een kleine ontgoocheling, maar het vertrouwen voor de Play-offs blijft eigenlijk hetzelfde. Volgende week gaan we ook weer vol aan de bak. We willen in Mechelen de drie punten pakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties