Leleu mag aanblijven bij Oudenaarde

Jens Van der Borght
| 2 reacties
Leleu mag aanblijven bij Oudenaarde
Foto: © SC

De positie van Oudenaarde-trainer Stefan Leleu werd de laatste weken in vraag gesteld. Door de recente teleurstellende resultaten kwam het team in de degradatiezone terecht.

In 2013 kon de ploeg van coach Leleu nog niet winnen. KSV Oudenaarde pakte 1 op 24 en zakte weg naar de vijftiende plaats in het klassement. Als het op deze plaats blijft staan, zal het moeten deelnemen aan de eindrondes om behoud te kunnen verzekeren. Momenteel volgen de troepen van Leleu op drie punten van Visé, dat op een veilige veertiende plek staat.

Over de toekomst van de trainer werd maandagavond beraadslaagd. Leleu mag aanblijven als trainer. “Het bestuur had een lang gesprek met Stefan. De violen werden intussen gelijkgestemd en het vertrouwen in Leleu werd bevestigd. De antwoorden zullen vooral van de spelers op het veld moeten komen. We moeten na de 3-1-nederlaag in Visé absoluut de thuismatch van zaterdag tegen FC Brussels winnen als we ook volgend seizoen in tweede klasse willen uitkomen", aldus sportief manager Luc Vander Schelden in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties