Vleminckx loodst Gençlerbirligi naar winst

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Vleminckx loodst Gençlerbirligi naar winst
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanmiddag won Gençlerbirligi met 2-1 van Karabukspor. Grote uitblinker tijdens het duel was, nog maar eens, Björn Vleminckx. De targetspits bevrijdde zijn team enkele minuten voor affluiten met het verlossende doelpunt.

De wedstrijd begon ontzettend goed voor Gençlerbirligi. Al na negen minuten spelen kwam het team van coach Fuat Capa aan de leiding. Radoslav Petrovic opende de score en lang leek die 1-0 ook de ruststand te worden. Vijf minuten voor het einde van de eerste helft bracht Luton Shelton de stand weer in evenwicht.

Na rust leek het al gauw een makkelijke klus te worden voor Gençlerbirligi. Anil Karaer werd al na zeven minuten spelen in de tweede helft van het veld gestuurd, nadat hij zijn tweede gele kaart incasseerde. Maar ook met een man minder kon Karabukspor goed stand houden. Één minuut voor tijd was er echter nog de onvermijdelijke Björn Vleminckx. In minuut 89 bezorgde hij zijn team de overwinning met zijn zevende doelpunt in acht wedstrijden. In de stand klimt Gençlerbirligi naar een voorlopige negende plaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties