Chelsea wil 20 miljoen voor Courtois

Timothy Collard
Timothy Collard
| 82 reacties
Chelsea wil 20 miljoen voor Courtois
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar Thibaut Courtois volgend seizoen actief zal zijn is nog steeds een onbeantwoorde vraag. Chelsea lijkt ook volgend seizoen nog te kiezen voor Petr Cech en Atlético zou de Rode Duivel liefst definitief overnemen. Courtois zou 20 miljoen moeten kosten.

Voorlopig acht Chelsea Courtois nog niet rijp genoeg voor de plaats van eerste doelman in Londen. De toekomst van de Rode Duivel hangt af van wie er volgend jaar coach wordt bij The Blues, maar Petr Cech lijkt ook komend seizoen nog eerste keuze te zijn onder de lat te bij Chelsea. Zo staat vandaag te lezen op Daily Star.

Atlético-coach Diego Simeone zou Courtois maar wat graag definitief naar Madrid halen, zelfs al gaat dat ten koste van zijn topspits Radamel Falcao. Chelsea zou 17 miljoen pond willen vangen voor een definitieve overgang, omgerekend een kleine 20 miljoen euro. Voor minder worden de onderhandelingen niet geopend.

Maar Atlético heeft dus nog een stokpaardje achter de hand. De Madrilenen zouden goalgetter Falcao in de deal willen betrekken en The Blues op die manier overtuigen. Chelsea lijkt hoe dan ook niet overtuigd en wil verder de toekomst van zijn talentvolle doelman nog niet bespreken. Het is alvast uitkijken waar Thibaut Courtois volgend jaar tussen de palen staat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties