Nice mist kans op derde plaats

Nice mist kans op derde plaats
Foto: © SC

Nice is met het kleinste verschil gaan verliezen bij hekkensluiter Nancy. Daardoor missen de Zuid-Fransen een unieke kans om naast Olympique Marseille op de derde plaats te komen. Nancy blijft laatste, maar mag weer dromen van een verlengd verblijf in de Ligue 1.

Nancy – Nice 1-0

In het Stade Marcel Picot zorgde Bakar halfweg de eerste helft voor een grote ontlading onder de supporters. Uiteindelijk bleek zijn doelpunt genoeg om de drie punten mee te graaien. De uitgebreide ziekenboeg van Nice zorgde voor een onmondige bezoekende ploeg. Nancy miste nog de beste kansen om de score te verdubbelen, maar het bleef bij een doelpunt.

Nancy blijft op de laatste plaats staan, maar heeft nu slechts vijf punten minder dan de eerste ploeg op een veilige plaats. Nice van zijn kant mist dé kans om helemaal mee te spelen aan de top van de klassering.

Toulouse – Bordeaux 0-0

Een zoutloze partij tussen twee middenmoters eindigde op een logische 0-0. Beide teams ontwikkelden nauwelijks kansen en schieten met de puntendeling weinig op in de stand. Bordeaux blijft vier punten boven Toulouse staan, maar voor beide teams lijkt de kans op Europees voetbal stilaan vervlogen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties