Wordt Lescott ploeggenoot Fellaini?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Wordt Lescott ploeggenoot Fellaini?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joleon Lescott wil komende zomer vertrekken bij Manchester City. De verdediger viel afgelopen week naast de selectie van Engeland, en dat lijkt de druppel te zijn geworden voor de 30-jarige stopper.

Lescott startte dit seizoen meer op de bank dan in de basis bij het team uit Manchester. Met Vincent Kompany, Matija Nastasic en Kolo Touré krijgt de Engelsman natuurlijk ook af te rekenen met flink wat concurrentie. Lescott wil nu komende zomer een transfer forceren om zijn kansen gaaf te houden bij het Engelse nationale team.

De verdediger heeft nog een contract van één jaar bij Manchester City en coach Roberto Mancini lijkt niet weigerachtig te staan tegenover een transfer van de voormalige speler van Everton. The Citizens zouden tevreden zijn met een transfersom van om en bij de vier à vijf miljoen euro. Die prijs staat in schril contrast met de meer dan 27 miljoen die City destijds op tafel legde om Lescott weg te plukken uit Goodison Park. Everton en Aston Villa zouden alvast interesse tonen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties