Leverkusen ziet De Bruyne wel zitten

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Leverkusen ziet De Bruyne wel zitten
Foto: © SC

Kevin De Bruyne is bezig aan een beresterk seizoen bij Werder Bremen. De Rode Duivel keert deze zomer in principe terug naar Chelsea. Mochten The Blues niet meer op zijn diensten rekenen, dan staat Leverkusen al klaar om hem over te nemen.

Werder Bremen doet het dit seizoen niet bijster goed in de Bundesliga en bengelt in het klassement op een teleurstellende veertiende plaats. Een verlengd verblijf bij Bremen lijkt uitgesloten, maar waar de toekomst van de voormalige Genk-speler ligt, ligt nog niet vast.

Bij Chelsea staat hem serieuze concurrentie te wachten in de vorm van Juan Mata, Oscar en landgenoot Eden Hazard. Mocht de nummer drie uit de Premier League deze zomer beslissen dat er toch geen plaats is voor De Bruyne, dan staat alvast één team te springen om de middenvelder binnen te halen.

Leverkusen zou de spelmaker van Bremen maar wat graag inlijven. Om Chelsea te overtuigen, zouden de Duitsers eventueel André Schürrle in de deal willen betrekken. De Duitse aanvaller staat in de belangstelling van verschillende teams en ook Chelsea zou zijn oog laten vallen hebben op de 22-jarige voorhoedespeler. In de komende weken en maanden zal echter meer duidelijkheid komen rond de situatie van De Bruyne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties