Real Madrid maakt prioriteit van City-aanvaller

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Real Madrid maakt prioriteit van City-aanvaller
Foto: © SC

Real Madrid wil zich komende zomer graag versterken met Sergio Agüero. De Argentijn is ongelukkig in Engeland omdat hij zijn zoontje nog nauwelijks ziet. De aanvaller van City zag zijn relatie op de klippen lopen en nu verblijft zijn zoontje bij zijn ex-vrouw in… Madrid.

Achttien maanden geleden slaagde Real er niet in om de Argentijn binnen te halen, omdat toen de buren van Atlético moeilijk deden over een transfer. Zij wilden hun steraanvaller niet verkopen aan de eeuwige rivaal. De voorzitter van De Koninklijke, Florentino Pérez, heeft de komst van Aguero echter nooit opgegeven. Komende zomer zou hij alles in het werk willen stellen om ‘El Kun’ binnen te halen.

Volgens Britse media zou de Argentijnse spits het ‘onmogelijk’ vinden om zonder zijn zoontje te leven. Een verhuis naar de Spaanse hoofdstad zou voor Agüero dus een ideale oplossing zijn, want zijn persoonlijke leven is op dit moment een beetje een chaos. De aanvaller maakte dit seizoen negen doelpunten in 23 wedstrijden. Vorig seizoen liet hij de netten maar liefst 23 keer trillen en scoorde hij op de allerlaatste speeldag het doelpunt dat City de titel opleverde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties