Bondscoach Spanje: "Het onmogelijke gebeurde"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Bondscoach Spanje: "Het onmogelijke gebeurde"
Foto: © SC

Spanje heeft zich gisteren laten verrassen door Finland. De wedstrijd eindigde op 1-1, geen goeie generale repetitie voor de Spanjaarden die het aanstaande dinsdag opnemen tegen Frankrijk. Bondscoach Del Bosque was achteraf duidelijk in zijn commentaar.

“Het leek eigenlijk onmogelijk dat we punten zouden laten liggen tijdens dit duel. We dicteerden tijdens beide helften telkens het spel, maar misten vooral koelbloedigheid voor doel. Bovendien stonden de Finnen sterk te verdedigen, ze hadden hun zaakjes goed op orde achterin.”

"Uiteindelijk gebeurde dan toch het onmogelijke, Finland maakte gelijk. Er resten ons nu nog vier wedstrijden, maar we hebben wel nog een lange weg te gaan”, besluit de Spaanse bondscoach. Nu dinsdag neemt regerend wereldkampioen Spanje het op tegen de grootste concurrent uit zijn groep, Frankrijk. De Fransen zijn aardig op dreef en prijken met tien op twaalf aan de leiding in groep I. Mits een overwinning kan het de kloof met eerste achtervolger Spanje uitdiepen tot maar liefst vijf punten. Spanje van zijn kant, kan mits een overwinning wel weer over Frankrijk springen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties