Reactie Pacovski: "Verdiende overwinning België"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Pacovski: "Verdiende overwinning België"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen-doelman Tome Pacovski slaagde er gisteren niet in om zijn netten proper te houden. De Macedonische doelman werd twee keer gepasseerd, waarvan één keer op strafschop. Pacovski was na de wedstrijd de eerste om toe te geven dat België een verdiende winnaar was in Skopje.

“Als je de wedstrijd in zijn totaliteit bekijkt, dan moet je toegeven dat België een terechte winnaar is”, is Pacovski eerlijk in Het Nieuwsblad. “Net als in onze voorbije oefenwedstrijd tegen Denemarken, hadden we vooral in het begin van de wedstrijd heel wat kansen. Alleen vergaten we deze keer om te scoren.”

De sluitpost van KV Mechelen liet zich bij het openingsdoelpunt van Kevin De Bruyne wel wat verrassen. Hij anticipeerde op een voorzet, terwijl de middenvelder voor eigen succes ging. “Ik wist niet dat De Bruyne alleen ging. Ik verwachtte dat hij de bal voor doel zou brengen. Daarom dook ik verkeerd. Het is jammer, maar op basis van de tweede helft is België een verdiende winnaar. Jullie zijn beter dan Kroatië”, voegde Pacovski er op het einde nog aan toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties