Barton: "Neymar is de Justin Bieber van het voetbal"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 23 reacties
Barton: "Neymar is de Justin Bieber van het voetbal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Braziliaanse supertalent Neymar is zowat gewild door alle topclubs in Europa, maar Joey Barton snapt niet wat al die clubs in de Braziliaan zien. Via de sociale netwerksite Twitter uitte de Engelsman kritiek aan het adres van de jongeling.

Barton moet gisteravond de oefenwedstrijd tussen Brazilië en Rusland gevolgd hebben, want iets over negen stuurde hij een tweet over Neymar de wereld in. Barton heeft het duidelijk niet begrepen op het Braziliaanse wonderkind dat achterna gezeten wordt door alle Europese topclubs.

De tweet luidde als volgt: “Neymar is de Justin Bieber van het voetbal. Briljant op Youtube, maar kattenpis in het echt.” Straffe taal van het enfant terrible, die vandaag de dag de kleuren van Olympique Marseille verdedigt.

Barton lokte ontzettend veel reactie uit met zijn tweet. Hij verdedigde zich, en ging later zelfs nog een stapje verder. In een volgende tweet had hij het ook nog over de Braziliaanse competitie. “Stop alsjeblieft met zeuren over het doelpuntenaantal in de Braziliaanse competitie. Ik scoorde ooit 77 doelpunten in één seizoen bij de U14, en dat is een sterkere competitie”, besloot de extraverte Engelsman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties