Groep A: Snoept Wales puntjes af van Kroatië?

Groep A: Snoept Wales puntjes af van Kroatië?
Foto: © SC

In Groep A gaat België opnieuw op zoek naar de drie punten tegen Macedonië. Daarover kan je hier alles lezen. Wales krijgt zijn laatste kans om zich nog te plaatsen voor minstens de barrages, maar dan moet het winnen van Kroatië. Je kan deze wedstrijd live volgen via Unibet TV.

Bale is fit

Wales gaat in eigen huis met zes punten op zoek naar een laatste strohalm om zich te plaatsen voor het WK in Brazilië. Dan moet het wel voorbij medeleider Kroatië, dat zeker geen punten wil verspelen in de strijd om plek een. Paul Van Himst liet in Sportweekend al vallen dat Kroatië volgens hem niet zal gaan winnen in Wales. En ook coach Coleman wil “de top-2 laten schrikken op weg naar de laatste wedstrijden in de poule.”

Aaron Ramsey zal er echter niet bij zijn bij Wales. Hij is geschorst. Ook Joe Allen zal zeker niet spelen door een schouderblessure, maar verder lijkt iedereen toch speelklaar te raken. Gareth Bale is er dus vermoedelijk bij om Kroatië te geselen. Hij was vrijdag een beetje ziek.

Ook bij Kroatië enkele geblesseerden: Josip Simunic zou kunnen spelen, maar de kans bestaat dat hij op de bank blijft zitten.

Je kan deze wedstrijd helemaal live en gratis bekijken. Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Overbodig duel in Servië?

Servië ontvangt vanavond Schotland. Beide teams lijken met respectievelijk vier en twee punten nu al uitgeteld voor het WK in Brazilië. Voor Schotland zou het na vanavond zelfs mathematisch al onmogelijk kunnen worden.

Toch wordt het interessant voor de Rode Duivels om ook deze wedstrijd in de gaten te houden, want in juni komt Servië op bezoek in Brussel. Bij de Schotten zal Steven Fletcher er niet bij zijn.

Het wedstrijdschema:

Servië - Schotland (20.30 uur – Live op Unibet TV)
Wales – Kroatië (20.45 uur – Live op Unibet TV)
België – Macedonië (20.45 uur)

Wie zal het halen in Wales? Waag gerust een gokje. Een gokje van 60 euro bij UNIBET kan u 324 euro opleveren als je gokt op de thuisploeg en 100 euro als je denkt dat Kroatië de punten pakt. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties