Kalou: "Je moet geduldig wachten tegen Barcelona"

Conrad Grayson
| 1 reacties
Kalou: "Je moet geduldig wachten tegen Barcelona"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paris Saint-Germain neemt het in de kwartfinale van de Champions League op tegen Barcelona. Vele analisten schrijven de Fransen af, terwijl Salomon Kalou echt wel gelooft in de kansen van PSG.

Kalou voelde zich geroepen om PSG goede raad mee te geven. Hij meent dat ze op de counter moet spelen. “Dat is de enige oplossing. De strijd aangaan met circulatievoetbal is niet mogelijk", zei de ex-speler van Chelsea in Le Parisien.

Kalou kan het weten, want hij schakelde vorig jaar Barcelona nog uit met The Blues in de halve finale van de Champions League.

"Je moet geduldig wachten en profiteren van de ruimte die Barcelona weggeeft, maar dan moet je wel heel effectief zijn, want kansen krijg je maar zelden.”

Kalou meent ook dat niet Messi, maar wel Iniesta de beste speler van Barcelona is. “Een speler zoals Iniesta kun je bijna niet heel de wedstrijd schaduwen. Net als Messi heeft hij het vermogen twee of drie tegenstanders te passeren en de beslissende pass te geven.”

Ook Arsenal-coach Arsène Wenger gaf al eerder zijn mening in een column voor Eurosport. “Als Celtic en AC Milan kunnen winnen van Barcelona, dan kan PSG dat zeker ook. Barcelona is niet onverslaanbaar.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties