Carragher: "Suarez zal bij Liverpool blijven"

Carragher: "Suarez zal bij Liverpool blijven"
Foto: © SC

Jamie Carragher heeft zich lovend uitgelaten over zijn ploegmakker Luis Suarez. Volgens de Engelse routinier is de Uruguayaan van onschatbare waarde voor Liverpool en zou hij tot beste speler van Engeland moeten worden verkozen.

Carragher maakte de topperiode van Liverpool nog mee onder Rafa Benitez en staat dus in een goeie positie om te oordelen over de spits. “Hij is ontzettend belangrijk en het zou me verbazen als hij niet wordt gekozen als speler van het jaar”, vertelt de verdediger aan Sky Sports.

“De Premier League heeft hem goed gedaan en hij is op dit moment één van de sterren van de competitie." Suarez zit echter met een transfer in het hoofd en liet al optekenen dat hij naar een club wil waarmee hij prijzen kan pakken. “We willen heel graag dat hij blijft en ik denk ook dat hij dat zal doen”, meent Carragher.

“Hij houdt van Liverpool en de fans van hem. Op dit moment staan we niet waar we zouden moeten staan, maar in de zomer zullen er opnieuw versterkingen komen om de volgende stap te zetten”, besluit Carragher, die na dit seizoen een punt zet achter zijn loopbaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties