PSG ontkent interesse in Mourinho

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
PSG ontkent interesse in Mourinho
Foto: © SC

Het is geen geheim dat Paris Saint-Germain de komende seizoenen de definitieve aansluiting wil maken bij de Europese top. Met de oliedollars uit Qatar mag dat geen probleem vormen. "Maar we respecteren dat Cristiano Ronaldo een Real-speler is", aldus sterke man Nasser Al Khelaifi.

PSG werd dinsdag uitgeschakeld in de Champions League door FC Barcelona. “Natuurlijk ben ik ontgoocheld over de uitschakeling”, bekent Al Khelaifi in Marca. “Maar ik ben vooral trots op mijn spelers. Ze hebben Barcelona het vuur aan de schenen gelegd.”

De voormalige proftennisser haalde met Zlatan Ibrahimovic en David Beckham al twee absolute wereldsterren naar de Franse hoofdstad. Het is zijn droom om ook Cristiano Ronaldo toe te voegen aan dat collectief. “Maar ik respecteer dat Cristiano Ronaldo een speler van Real is.”

Ook José Mourinho, die zelf al aangaf aan zijn laatste maanden bezig te zijn in Madrid, werd al gelinkt aan PSG. “Mourinho is één van de beste coaches ter wereld”, besluit Al Khelaifi. “Maar Carlo Ancelotti heeft nog een contract. Hij levert goed werk en Parijs houdt van hem.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties