Dubbele nul tussen Rapide Lebbeke en RC Wetteren-Kwatrecht

Gentil Dossche
| 0 reacties
Dubbele nul tussen Rapide Lebbeke en RC Wetteren-Kwatrecht
Foto: © SC

Net zoals in de heenronde eindigde ook deze povere wedstrijd op een scoreloos gelijkspel. Op geen enkel ogenblik was merkbaar dat voor beide teams de mogelijke deelname aan de eindronde op het spel stond.

In een haast futloos tempo zorgde Rapide voor het eerste gevaar. Sebastien De Smet had weinig last met een kopbal van Yannick Van Impe (6’). Aan de overzijde kapte Doran Mertens zich mooi vrij maar knalde naast de kruising (13’). Pas kort voor de pauze kwam er enig animo toen Mertens alleen voor doel verscheen. Zijn krulbal verdween naast.

Ook na de koffie bleef de wedstrijd amper het aankijken waard. De Smet ging plat op een knal van Peter De Pauw (62’) en Dieter Malfait gooide zich in de baan op een poging van de doorspurtende Bruno Notebaert (62’). Opnieuw viel er lange tijd niets te beleven. Lesley Hoorens kon een mistasten van Michael Rusabana niet afstraffen (86’), terwijl Steff De Visscher een afvallende hoekschop op de vuisten van De Smet poeierde (91’).

Volgende zondag trekt Rapide Lebbeke naar leider Sint-Gillis-Waas en is RC Wetteren-Kwatrecht gastheer voor Merelbeke.

Rapide Lebbeke: Malfait, De Ridder, Rusabana, J. De Visscher, Wauters, Zahriou (83’ Rosez), De Saedelaere, P. De Pauw, Van Impe, S. De Visscher, De Winne.

RC Wetteren-Kwatrecht: S. De Smet, Van de Sompel, Ghyselinck, B. De Smet, Gysbrecht, Cordier (46’ Blanckaert), Mertens (46’ Wettinck), Hoorens, Vermeerschen, Notebaert, Van Hoyweghen (85’ Mues).

Doelpunten:geen

Kaarten: geel: 18’ Rusabana, 19’ Van de Sompel, 25’ Gysbrecht, 53’ S. De Visscher

Scheidsrechter: Vito Gautier

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties