Van der Vaart: "Bayern geen schijn van kans"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 40 reacties
Van der Vaart: "Bayern geen schijn van kans"
Foto: © SC

Bayern München en FC Barcelona nemen het tegen elkaar op in de halve finale van de Champions League. "Bayern heeft geen schijn van kans", aldus Rafael Van der Vaart.

Voor voetbalfans wereldwijd is het treffen tussen Bayern München en FC Barcelona een vervroegde finale tussen de twee best voetballende teams van Europa. Volgens Van der Vaart hebben de Duitsers echter geen schijn van kans. De Nederlander kan het treffen inschatten. Hij speelde twee seizoenen voor Real Madrid en gaf dit seizoen Bayern nog partij met HSV.

“Bayern heeft geen schijn van kans”, vertelt de middenvelder in Bild. “Het grote verschil tussen beide ploegen is Lionel Messi. Bovendien heeft Barça altijd de bal. Dat spelsysteem is uniek. Ik verwacht dat Bayern amper dertig procent balbezit zal kunnen claimen.”

Toch wil Van der Vaart de kracht van de Bundesliga nog eens benadrukken. “De aanwezigheid van twee Duitse teams in de halve finale van de Champions League is indrukwekkend. De Bundesliga is momenteel de sterkste competitie ter wereld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties