AZ - PSV en nog veel meer live voetbal

Redactie
| 0 reacties
AZ - PSV en nog veel meer live voetbal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook vandaag staan er een aantal leuke affiches op het voetbalprogramma. Die kan u helemaal live en gratis bekijken dankzij Unibet TV.

Vandaag staan er de hele dag lang leuke wedstrijden op het programma. In Nederland kan je bijvoorbeeld zien hoe PSV op het veld van AZ in Alkmaar probeert de kloof met leider Ajax te verkleinen tot vier punten. Die wedstrijd kan je zien vanaf 20.45 uur.

Nachtraven kunnen dan om 22.00 uur hun hartje nog ophalen aan Valencia - Malaga. Ook dit duel kan nog een belangrijk duel blijken die je gratis kan meepikken op Unibet TV. Uiteraard kan je ook de duels van Barcelona en Real Madrid zien. Of wat dacht je van Udinese - Lazio?

En er zijn nog veel meer wedstrijden die worden aangeboden, er is voor elk wat wils dus! Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Opent Dries Mertens de score? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat hij voor de 0-1 zorgt, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 240 euro opleveren. Met Pandev kan je zelfs 900 euro opstrijken. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties