Interview Vincent Mannaert: "De shirts worden goedkoper"

Bjorn De Cock
| 42 reacties
Vincent Mannaert: "De shirts worden goedkoper"
Foto: © SC

"Club Brugge denkt opnieuw aan zijn trouwe fans en heeft ervoor gezorgd dat de replica-shirts goedkoper zullen worden dan de huidige shirts. Voor de jeugd is er zelfs een daling van 15%", dat meldde Algemeen Manager Vincent Mannaert op de persvoorstelling.

Bjorn De Cock in Brugge

De fans van Club Brugge worden opnieuw niet vergeten door het bestuur van Club Brugge. Blauw-zwart zorgt ervoor dat de shirts goedkoper worden dan huidig seizoen. Hierbij denken ze vooral aan de jeugd waarmee toch vooral aan de toekomst gedacht wordt.

Een fiere Vincent Mannaert: "We zijn verheugd om te melden dat we een inspanning gedaan hebben om vooral de merchandising voor de jeugd een stuk goedkoper te maken. Op deze manier hopen we dat de jeugd het Club Brugge-virus te pakken krijgt."

Nike zal dus de komende 4 jaar de shirts voor Club Brugge verzorgen. "We zijn fier dat we als populairste club van het land kunnen samenwerken met een sponsor als Nike. Nike is toch globaal gezien het succesvolste sportmerk."

Het is ook de eerste keer dat het nieuwe logo van Club Brugge gebruikt wordt op de shirts. Ook meldde Vincent Mannaert dat Belfius volgend seizoen aan zijn laatste jaar als hoofdsponsor begint. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties