Reactie Buffel: "Aansluiting vinden of alles op de beker zetten"

Fabian Morren
| 23 reacties
Buffel: "Aansluiting vinden of alles op de beker zetten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het worden nog lastige weken voor Genk. De motor sputtert. Het scoren lukt zo vlot niet meer en sommige spelers zoeken naar de juiste vorm. Het resultaat is een reeks van drie matchen zonder zege.

"Het lukt voor doel vaak net niet. Dat is ambetant. We kunnen enkel maar hopen dat het in de laatste matchen van de play-offs nog keert", vertelt Thomas Buffel.

Een Europees ticket is wel erg belangrijk voor Genk. Daar mikt de ploeg van Mario Been op. "We moeten nu enkel naar onszelf kijken", weet de flankaanvaller. "We spelen nog twee keer thuis en twee keer uit. We gaan ook in die wedstrijden kansen krijgen. Het komt er nu op aan om ze ook af te maken. Hopelijk vinden we dan aansluiting en anders zullen we alles op de beker zetten."

Dat Genk moeilijk scoort, tast het vertrouwen niet aan. Althans, dat zei Jelle Vossen. "Dat is ook zo", bevestigt Buffel. "Dat kan je toch zien op het veld? Het zit vaak op het laatste moment nog tegen: een tegenstander die ertussen zit of een bal die wordt afgeblokt." (FM)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties