Madrileense derby live

Redactie
| 0 reacties
Madrileense derby live
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er zijn vandaag weer in diverse topcompetities een aantal leuke affiches. Zo is er de derby in Madrid tussen Real en Atlético. Die kan u helemaal live en gratis bekijken dankzij Unibet TV.

Om 20 uur is er de klepper in Spanje met de Madrileense derby. Lange tijd zag het er dit seizoen naar uit dat Atlético de grote uitdager van Barcelona zou gaan worden en het zette Real zelf op een behoorlijke puntenachterstand. Toch kon het die riante uitgangspositie niet vasthouden: ondertussen staan de Socio's van Atléti alweer te huilen omdat ze drie punten in het krijt staan bij Real.

Een overwinning in de Madrileense derby zou beide teams op gelijke hoogte brengen met nog vijf wedstrijden voor de boeg. Kan Thibaut Courtois met zijn team voor een stunt zorgen en eindelijk nog eens winnen tegen Real?

En er zijn nog veel meer wedstrijden die worden aangeboden, er is voor elk wat wils dus! Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Houdt Courtois de nul? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat Courtois zoals de vorige wedstrijden de nul kan houden, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 192 euro opleveren. Stel je wedtegoed dus veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties