"Zelfs als hij de titel niet pakt, is Van den Brom volgend seizoen trainer"

"Zelfs als hij de titel niet pakt, is Van den Brom volgend seizoen trainer"
Foto: © SC

Anderlecht staat voor de laatste cruciale matchen van het seizoen. Ondanks de mindere resultaten blijf Herman Van Holsbeeck geloven in de titel en in zijn coach.

"5 op 15 in de play-offs is onvoldoende voor een club als Anderlecht", vertelt Van Holsbeeck op de site van de club. "Maar we hebben nog steeds ons lot in eigen handen. Zulte Waregem verbaast iedereen, maar de ploegen waarvan wij verwachtten dat zij onze grootste concurrenten zouden worden voor de titel, staan nog altijd minstens vier punten achter ons. Deze club heeft de traditie dat in moeilijke omstandigheden de vedetten opstaan. Van den Brom heeft al vaak zijn spelers verdedigd en beschermd, nu is het tijd dat deze spelers hem terugbetalen. En laat me duidelijk zijn. Wie veel geeft, zal beloond worden."

Van Holsbeeck kan de reactie van Van den Brom na Zulte Waregem dan ook begrijpen. "John van den Brom is een jonge trainer die nog moet leren om in bepaalde situaties drie keer zijn tong om te draaien. Hij heeft zijn eigen karakter en hij zegt wat hij denkt. Ik hou daarvan. Van den Brom is een trainer met veel kwaliteiten, maar vandaag loopt het wat moeilijker en deze situatie is nieuw voor hem. Maar Anderlecht blijft hem steunen. Zelfs als we geen kampioen worden, is hij volgend jaar nog trainer van Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties