"Zeker dat de club voor Vanoppen altijd centraal heeft gestaan"

"Zeker dat de club voor Vanoppen altijd centraal heeft gestaan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen is sinds vorige week niet meer de trainer van Beerschot. De trainer heeft in De Kleedkamer op Sporting Telenet over zijn ontslag gesproken en verdedigde ook voorzitter Vanoppen.

“De berichtgeving rond Patrick Vanoppen en Beerschot AC stoort me. De voorzitter wordt nu voorgesteld als de man die alles aan het tegen houden is. Hij staat volgens mij niet in de weg van de redding van de club. Het tegendeel is waar. Ik ben er zeker van dat de club voor hem altijd centraal heeft gestaan”, stak de ex-coach van Beerschot van wal.

“Ik ben de laatste om te zeggen dat er geen fouten gemaakt zijn. Maar ik ben de eerste die zegt dat niet alle schuld bij Vanoppen ligt. Het probleem is dat hij veel te veel luisterde naar mensen die te veel wilden.”

De coach kwam ook nog even terug over zijn eigen parcours bij Beerschot en op het play-offsysteem in België: “Mijn mening over de play-offs? De spanning is schitterend voor de supporters en de liefhebbers. We moeten ervan genieten want het zal niet elk seizoen zo zijn.”

"Ik zou liever als trainer liever in de schoenen staan van een coach met stress in play-off I, dan zoals in mijn geval in play-off III. Ik had bij mijn eerste ontslag op het Kiel een veel slechter gevoel dan nu. Toen had ik het gevoel dat er een basis was om op verder te bouwen. Maar in Antwerpen is goed nooit genoeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties