Tshimanga: "Alles doen om zo hoog mogelijk te eindigen"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Tshimanga: "Alles doen om zo hoog mogelijk te eindigen"
Foto: © SC

Derrick Tshimanga is 'superblij' met de bekerwinst maar dat betekent nog niet het eindpunt. De linksachter wil de resterende drie competitiewedstrijden nog alles geven, te beginnen met de topper tegen Anderlecht.

Door Robby Morren

"Ik ben echt superblij met de trofee die we wonnen. Ik kan wel zeggen dat de ontlading heel groot was toen dat doelpunt viel, die goal viel echt op het juiste moment."

"Ik vind dat de ganse ploeg goed heeft gespeeld tegen Cercle. Organisatorisch stonden we perfect en we hebben druk vooruit gezet. We lieten Cercle niet in het spel komen."

Genk heeft als eerste een prijs en een Europees ticket op zak. Die zekerheid kan de spelers een vertrouwensboost geven en ervoor zorgen dat er meer ontspannen kan worden gevoetbald in de resterende play-off I-wedstrijden. 

"Het Europees ticket is op zak, dat is al een zekerheid die we hebben maar zondag moeten wij er opnieuw staan. Ik denk niet dat de bekerwinst invloed heeft op het verdere verloop van de competitie, wij bekijken het nog steeds match per match. Zondag gaan we proberen te winnen tegen Anderlecht. Aan de dubbel denk ik nog niet."

"We kunnen misschien wel wat meer ontspannen spelen in de komende wedstrijden maar dat neemt niet weg dat we er alles aan zullen doen om zo hoog mogelijk te eindigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties