Neymar wil enkel naar Barcelona

Frank Deckers
| 12 reacties
Neymar wil enkel naar Barcelona
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neymar is mogelijk bezig aan zijn laatste wedstrijden voor Santos. Barcelona is kandidaat nummer één om het Braziliaans talent aan te trekken. Volgens Odilio Rodrigues, vicevoorzitter van Santos, is de volgende club van Neymar voor de hand liggend.

 “Neymar heeft ons laten weten dat hij alleen naar Barcelona wil vertrekken. Er zijn natuurlijk andere aanbiedingen, maar het heeft geen zin”, aldus Rodrigues aan SER Esports. Manchester City, Chelsea, PSG en Bayern München hengelen ook nog naar zijn diensten. "Van Real Madrid hebben we nog niets gehoord, maar dat zal nog wel veranderen."

Veertig procent van de transferrechten ligt in handen van de investeerdersmaatschappij DIS. Hoofd van DIS, Delcir Sonda, verwacht ook een transfer naar Barcelona. “Dat is wel het plan, het moet wel heel raar lopen wil hij niet naar Barcelona gaan", aldus Sonda. "Maar Barça moet wel beseffen dat wij veertig procent van de transferrechten hebben. Ze praten alleen met Santos, maar ik heb Sandro Rosell al meerdere keren gezegd dat ze ook met ons moeten praten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties