Carroll kent binnenkort toekomst

Yves Dekoning
| 2 reacties
Carroll kent binnenkort toekomst
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar ligt de toekomst van Andy Carroll? Twee jaar geleden was hij één van de grootste Engelse talenten, maar bij Liverpool kon hij zich niet doorzetten en ook bij West Ham werd hij afgeremd door blessure.

Liverpoolspits Andy Carroll is ondertussen 24 jaar. Hij werd dit seizoen uitgeleend aan West Ham. Daar scoorde hij door blessureleed amper zeven keer. Hij eindigde het seizoen wel sterk waardoor hij een oproep voor de Engelse nationale ploeg verdiende. Een nieuwe blessure gooit echter roet in het eten. Door de hielblessure zou hij tot eind augustus in de lappenmand liggen.

De blessure houdt de geruchtenstroom niet tegen. Zo zou Newcastle interesse hebben om Carroll terug te halen, maar de Magpies ontkennen het gerucht. West Ham zou dan weer een akkoord hebben om de boomlange aanvaller voor ongeveer twintig miljoen euro te kopen. Twee jaar geleden betaalde Liverpool nog meer dan het dubbele.  

Brendan Rodgers verwacht dat er snel duidelijkheid zal komen over de situatie van Carroll: “Ik had een algemeen gesprek met hem over zijn ervaringen en aan spelen toekomen. Bij het begin van vorig seizoen moet hij weg omdat hij hier geen basisplaats zou krijgen. We zullen nu opnieuw met hem praten en kijken waar zijn toekomst ligt. Het is een situatie die we snel willen uitklaren. De financiële kant ligt niet in mijn handen, maar hij heeft wel talent.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties