Standard-fans willen Duchâtelet weg: "Hij is incompetent"

Fabian Morren
| 108 reacties
Standard-fans willen Duchâtelet weg: "Hij is incompetent"
Foto: © SC

De Standard-fans zijn razend op voorzitter Roland Duchâtelet. Er heerst een groot ongenoegen over het ontslag van trainer Mircea Rednic, die de Rouches naar een Europees ticket loodste.

De Ultras inferno, de voornaamste supportersclub van Standard, deed vorig seizoen al van zich spreken tijdens de thuiswedstrijd tegen Anderlecht. De supporters uitten toen hun ongenoegen door vuurpijlen op het veld te gooien. Ook nu zijn ze opnieuw erg boos, op één man: Roland Duchâtelet.

De voorzitter besloot om trainer Mircea Rednic aan de kant te schuiven en te vervangen door Guy Luzon. "Met verbazing namen wij akte van de beslissing van Duchâtelet om Mircea Rednic aan de kant te schuiven", luidt het. "Dit figuur (Duchâtelet, red.) toont hiermee zijn incompetentie, maar ook zijn totale minachting voor Standard, de spelers, de fans en iedereen uit de regio."

"In 24 uur heeft meneer Duchâtelet de euforie van de Europese kwalificatie doen omslaan in een sfeer van totale wanorde. We willen Mircea Rednic onze oprechte dank betuigen om het team uit de impasse te halen en ons een Europees ticket te bezorgen."

Verkopen
"De erfenis van Luciano D'Onofrio is in rook opgegaan. Twee jaar later staan we nergens. De komende uren en dagen zullen we met alle supporters van Standard overleggen over mogelijke acties en initiatieven", melden de fans nog. Ze eisen dat Duchâtelet de club opnieuw verkoopt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties