Groep B: Ondanks vele prijzen is honger van Spanje groot

Fabian Morren
| 1 reacties
Groep B: Ondanks vele prijzen is honger van Spanje groot
Foto: © SC

Spanje heeft drie grote tornooien op rij gewonnen, maar van verzadiging is geen sprake. De groep straalt honger uit en wil ook deze Confederations Cup winnen. De concurrentie in de groepsfase valt mee.

We kunnen Tahiti bezwaarlijk een groot voetballand noemen. Bij Nigeria zijn er problemen met de winstpremies. De spelers wilden zelfs niet richting Brazilië afreizen. Uiteindelijk deden ze dat toch, met een dag vertraging. Van een ideale voorbereiding kan je dus al niet spreken.

Blijft er nog over als concurrent voor Spanje: Uruguay. Wel, de Uruguayanen hebben talent. Denk maar aan Luis Suarez en Edinson Cavani. Maar in de WK-voorronde doet Uruguay het helemaal niet zo goed. Komt er een kentering op deze Confederations Cup? Drie jaar geleden haalde het Zuid-Amerikaanse land de halve finales op het WK.

Spanje hoeven we niet meer voor te stellen. Ook deze Confederations Cup wil het team van Vicente Del Bosque in de wacht slepen. Dat zou dan een vierde prijs zijn na twee keer het EK én het WK.

Groepswinst Uruguay en je wint 240 euro!

Denk je dat Uruguay Spanje kan verrassen met Suarez & co en zo eerste worden in de groep? Wel als je je bonus van 60 euro veiligstelt én inzet, kan je dat 240 euro opleveren. Registreer je dus als de bliksem bij www.unibet.be/voetbalkrant. Nog niet helemaal overtuigd? Wel, als je je registreert kan je voortaan ook live én gratis naar wedstrijden kijken in heel Europa!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Confederations Cup

Nieuwste reacties