Hoe draait de transfermolen bij AC Milan?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Hoe draait de transfermolen bij AC Milan?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Milaan is het de voorbije weken windstil gebleven. Nochtans trekt de mercato zich op kruissnelheid. Adriano Galliani sprak met de beroemde roze sportpagina's over het gefluister in de wandelgangen in San Siro.

De Rossoneri willen komend seizoen Koning Juventus van de Italiaanse voetbaltroon stoten. Nochtans was het de voorbije weken relatief kalm in de modehoofdstad. Enkel de naam van Carlos Tevez was te horen in de catacomben.

“Naar mijn weten is Tevez een speler van Manchester City”, vertelt een sarcastische CEO in La Gazzetta Dello Sport. “Of er interesse is? Dat doet er eigenlijk niet toe. We kunnen geen onderhandelingen starten rond zo’n transfer als er binnen onze kern niemand vertrekt.”

En het woord is eruit: vertrekken. Vooral de uitgaande transfers worden geciteerd bij de roodhemden. Vooral Stephan El Shaarawy, Robinho en Kevin-Prince Boateng kunnen op belangstelling rekenen.

“Het komt geen moment in me op om El Shaarawy ter verkopen”, gaat Galliani verder. “Ook voor Boateng kwam nog geen concreet voorstel binnen. Mijn bezoek aan München? Ik was in Duitsland om te netwerken.”

Santos wil Robinho dan weer aantrekken om het vertrek van Neymar op te vangen. “Voorlopig zitten die besprekingen in de koelkast. We geraken er niet uit over de transferprijs.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties