WAG Julio César slachtoffer van overval

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
WAG Julio César slachtoffer van overval
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Momenteel is in Brazilië de Confederations Cup aan de gang. Toch is de veiligheid in het Zuid- Amerikaanse land een lachertje. Zelfs de WAG van de nationale doelman is niet veilig voor straatgeweld.

Dilma Rousseff maakte zich de voorbije jaren sterk dat het wereldkampioenschap voetbal van 2014 en de Olympische Spelen van 2016 in een rustige en veilige sfeer zouden verlopen. De Braziliaanse presidente ging immers de straten schoonvegen. Maar tijdens de Confederations Cup, traditioneel gezien als de generale repetitie op het WK, is merkbaar dat van die beloftes vooralsnog weinig in huis is gekomen.

De presidente werd bij de opening van de Confederations Cup nog uitgefloten door haar landgenoten. Daarnaast zijn massale betogingen en gewelddadige overvallen dagelijkse prik in het Zuid-Amerikaanse land. Ook Susana Werner, de vrouw van Julio César, is niet veilig voor het straatgeweld. Het Nieuwsblad meldt immers dat de WAG van de nationale goalie werd overvallen op straat.

“Ik zat in de auto toen er een pistool op me werd gericht”, aldus Werner. “Die jonge kerels wilden al m’n bezittingen. Maar ik heb me niet verzet en had dus geen last van gewelddadige taferelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Confederations Cup

Nieuwste reacties