AA Gent verhuurt Brüls aan Nice

Timothy Collard
Timothy Collard
| 17 reacties
AA Gent verhuurt Brüls aan Nice
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Brüls speelt komend seizoen op huurbasis voor het Franse Nice. De aanvallende middenvelder kende een niet al te best seizoen en gaat zijn geluk nu beproeven in de Ligue 1.

“Christian verlaat onze club voor één jaar. Hij gaat volgend seizoen op huurbasis spelen voor Nice.”, aldus Gent-manager Michel Louwagie aan Het Laatste Nieuws. Brüls maakte indruk toen hij bij Westerlo zijn debuut maakte in eerste klasse. AA Gent haalde hem in het Kuipje en ook in zijn eerste seizoen bij de Buffalo’s liet hij zien heel wat in zijn mars te hebben.

Tijdens het afgelopen seizoen verging het de 23-jarige middenvelder echter heel wat minder. Hij verscheen amper dertien keer tussen de lijnen en kon zijn stempel niet drukken tijdens het matige seizoen dat Gent meemaakte.

Nu krijgt Brüls dus de kans om opnieuw zijn beste vorm te pakken te krijgen in de Ligue 1. Nice toonde ook vorig jaar al interesse in de spelmaker en wilde toen zelfs vier miljoen op tafel leggen voor een transfer. Toen ging AA Gent niet akkoord met die voorwaarden, omdat het zijn smaakmaker wilde houden. Het is nog niet bekend hoeveel de Fransen nu betalen om Brüls te huren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties