Neymar: "Barcelona is perfecte club voor Rooney"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Neymar: "Barcelona is perfecte club voor Rooney"
Foto: © SC

Neymar is een fan van Wayne Rooney. En die stelling verleidt het Braziliaanse godenkind tot straffe uitspraken. "Het is een droom om met Rooney in één team te spelen. Hij kan het team van FC Barcelona alvast versterken."

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo of Andres Iniesta? Niets van! Neymar is fan van Wayne Rooney. Het nieuwbakken goudhaantje van FC Barcelona beschouwt de Brit als een idool.

“Ik heb Rooney al een paar keer ontmoet en hij is echt een toffe kerel”, vertelt de Braziliaan in Marca. “Hij is één van de beste spelers ter wereld en het is een droom om met Rooney in één team te spelen. Hij kan elke club ter wereld beter maken. Barça? Wij zijn de perfecte club voor hem.”

Dertig miljoen euro

En meteen is er een transferspeculatie bij op de al hevig draaiende molen. Rooney wil namelijk dolgraag vertrekken bij United en lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een transfer. Enig probleem: the Red Devils hebben een prijskaartje van een slordige dertig miljoen euro om de nek van Rooney gehangen.

De Britse media geloven alvast niet dat de 83-voudig Engels international andere oorden zal opzoeken. “Een salarisverhoging zal voldoende zijn om de spits te overtuigen”, klinkt het in die contreien. Rooney heeft eerstdaags een gesprek met David Moyes omtrent zijn toekomst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties