Jonge Belg op huurbasis naar Bastia

Jonge Belg op huurbasis naar Bastia
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gianni Bruno speelt het komende seizoen op huurbasis voor Bastia. Lille verhuurt de 21-jarige aanvaller voor een seizoen aan de middenmoter uit de Ligue 1.

Bruno is blij dat hij zich volgend seizoen mag bewijzen bij Bastia, maar verlaat Lille met pijn in het hart. “Het is raar dat ik hier volgend seizoen niet zal spelen, aangezien ik hier de voorbije zes jaar actief was”, vertelde hij aan La Voix Du Nord.

Uitdaging

Morgen (vrijdag) ondergaat de jonge Belg de medische testen bij Bastia. Als die niets verdachts aan het licht brengen, dan kan de deal worden beklonken. “In principe is alles in orde met Bastia. De uitleenbeurt is goed voor me en ik hoop dat ik me kan tonen. Het is alvast een mooie uitdaging”, liet Bruno nog optekenen.

Bij Bastia loopt de aanvaller ook ex-ploegmaat Mickaël Landreau tegen het lijf. “Het is goed dat hij er ook speelt. Zijn aanwezigheid zal mijn aanpassing vlot laten verlopen.” Op 14 december gaat Bastia op bezoek bij Lille. “Die datum staat al met rood aangestipt in mijn agenda”, besluit de belofteninternational.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties