"Monaco moet de Franse titel pakken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
"Monaco moet de Franse titel pakken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het mondaine Monaco zijn Eric Abidal en Jérémy Toulalan voorgesteld als nieuwste aanwinsten. "Het doel? De titel en de Champions League", klinkt het in koor.

AS Monaco herleeft opnieuw. De club die de voorbije seizoenen in het verval was geraakt en richting Ligue 2 degradeerde heeft opnieuw grootste plannen. De transfers van onder anderen Radamel Falcao, Ricardo Carvalho en Joao Moutinho deden de concurrenten uit Parijs, Lyon en Marseille alvast duchtig zweten. Nu werden ook Eric Abidal en Jérémy Toulalan voorgesteld.

Een promovendus hoopt - in normale gevallen althans - eerst en vooral de terugval af te wenden. In Monaco wordt de wijn toch klaar geschonken. "Er is hier heel wat toptalent verzameld de voorbije weken", steekt Abidal van wal. "Het is nu vooral leuk dat iedereen aan hetzelfde zeil zal trekken. Het doel? De titel pakken met Monaco en kwalificatie voor de Champions League afdwingen."

"Ik zie heel wat gelijkennissen met Malaga (de vorige club van Toulalan, nvdr.)", pikt de Toulalan op Sporting Telenet in. "Ook in Spanje liep er een gelijkaardig project en zijn we er uiteindelijk in geslaagd om de kwalificatie voor het kampioenenbal binnen te halen. Ik ben er zeker van dat ik dat hier ook zal slagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties