Roeselare met stuntje tegen eersteklasser, Berrier speelt

Zulte Waregem is er niet in geslaagd zijn vijfde oefenpartij te winnen. Tegen Roeselare kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel, al had de fusieclub een resem kansen. Franck Berrier speelde de eerste helft.

Het eerste halfuur was het vooral aftasten, tot M'Buba ineens voor de 1-0 zorgde voor de tweedeklasser. Lang konden ze echter niet genieten van hun voorsprong, want Lendric maakte in geen tijd gelijk.

Na rust trapte Hinostroza een bal net naast en moesten de verdedigers van Roeselare meermaals hun doelman bijstaan bij het pareren van diverse kansen. Zo bleef het uiteindelijk 1-1, net zoals tegen Eendracht Aalst.

Opstelling Zulte Waregem: Bossut (46’ Crimi), Duplus (46’ De fauw), D‘Haene (46’ Colpaert), Godeau (69’ Vandenbroucke), Verboom (69’ Gounongbe), Skulason (46’ Damour), Trajkovski (69’ De Rock), Berrier (46’ Hinostroza), Maatoug (46’ Bongonda), Habibou (46’ Leye), Lendric (46’ Conté)