Tévez: "Ik sta niet te dik"

Jens Hoofteer
| 1 reacties
Tévez: "Ik sta niet te dik"
Foto: © SC

Carlos Tévez trok onlangs van Manchester City naar Juventus en tekende er een contract van drie jaar. Uit de medische testen blijkt nu dat Tévez zo'n zes kilo te zwaar staat. "Ze hebben mij nog helemaal niet gewogen", claimt de aanvaller.

Tévez  wordt vandaag verwacht in het trainingskamp van Juventus. De bedoeling is dat hij eind juli zijn debuut maakt voor de Oude Dame. De Italiaanse landskampioen trekt dan naar de VS voor een reeks oefenwedstrijden. Coach Antonio Conte zou op de hoogte zijn van het overgewicht van Tévez en eist dat zijn nieuwe spits afvalt. Volgens de medische staf sleurt Tévez zes kilo te veel mee.

De Argentijn zelf lacht de geruchten weg. "Ik ben nog niet eens gearriveerd bij Juve en er wordt al gezegd dat ik zes kilo kwijt moet raken", zegt Tévez in de Argentijnse media. "Ik ben nog niet eens gewogen! Ik moet lachen als ik dit soort dingen lees."

Tévez liet ook zijn licht schijnen over de nationale ploeg van Argentinië, waarvoor hij al sinds 2011 niet meer opgeroepen werd. "Iedereen weet dat ik dat shirt graag draag maar eigenlijk mis ik het niet", stelt Tévez. "De deur naar het nationale team is dicht. Als je daarvoor een reden wil, moet je bellen naar de trainingsstaf."

"Ik weet dat ik niet mee zal gaan naar het komende WK, ook al laat ik mij opmerken", vertelt de Argentijn. "Ik heb dus ontslag genomen maar ik zal een fan zijn. Had ik ruzie met Messi? Er zijn fans van Messi en fans van Tévez maar onderling hebben wij geen problemen. We hebben altijd een goede relatie gehad in de kleedkamer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties