"Cyriac kan Mbokani vervangen"

"Cyriac kan Mbokani vervangen"
Foto: © SC

Het is bijzonder windstil op transfergebied bij Anderlecht. Voorlopig werd alleen de jonge Spanjaard Vico er bijgehaald. De Brusselaars kijken de kat uit de boom, maar dat er nog versterking moet komen, is meer dan duidelijk.

En dat is een feit dat ook assistent-trainer Besnik Hasi onderstreept. "Als je Mbokani verliest, moét je er iets bijhalen", aldus Hasi in HLN. "Cyriac is heel goed bezig. Ik ben ervan overtuigd dat een fitte Cyriac de vervanger van Mbokani kan worden. Maar is het voor Zoro nu nog niet té vroeg? Tom De Sutter van zijn kant blijft zichzelf. Hij zit niet met zijn hoofd in Brugge en traint heel goed. Maar ik begrijp dat hij wil spelen en iédere week belangrijk wil zijn."

Ook achteraan is de spoeling heel dun geworden na het vertrek van Wasilewski en Safari. "Ik verwacht niet dat Kouyaté meteen zal vertrekken", vervolgt Hasi. "Maar het is goed dat we ook een beetje ervaring bij de groep halen. Als stand-in voor Kouyaté en Nuytinck hebben we als centrale verdedigers drie jonge jongens: Dendoncker die de voorbije dagen een sterke indruk liet, Heylen en Mbemba. Allemaal talenten, daar niet van, maar kan je van die jongens nu al verwachten dat ze klaar zijn voor de Champions League?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties