De fauw maakt jonge fan gelukkig

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
De fauw maakt jonge fan gelukkig
Foto: © SC

Voetbalkrant.com bezocht eerder vandaag Gianni De Meester. De 15-jarige student ontving wedstrijdschoenen van niemand minder dan Davy De fauw.

Na het voetbalseizoen trok Davy De fauw op vakantie-uitje richting de Verenigde Staten. De flankverdediger van Zulte Waregem, die door de redactie van Voetbalkrant.com werd verkozen tot 'Speler van het Seizoen', schonk meteen een paar wedstrijdschoenen weg. De gelukkige laureaat was Gianni De Meester uit Desselgem.

De vijftienjarige student Houtbewerking aan het Waregemse VTI schrok zich een hoedje toen we, samen met Davy De fauw, aanbelden om de schoenen te overhandigen. "Ik ben al lang een fan van Zulte Waregem en trek elke week naar de Gaverbeek om de troepen aan te moedigen. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht om oog in oog te staan met één van mijn idolen. Mijn favoriete speler? Doe toch maar Thorgan Hazard." (lacht)

"Een tip voor Patrick Decuyper? Tom De Sutter lijkt me wel een speler die bij Zulte Waregem zou passen"

Een goedgemutste De fauw zat ondertussen te glunderen. "Het is leuk om een jonge fan gelukkig te maken. Ik besef maar al te goed hoe belangrijk onze supporters zijn. Ik merk dat de band tussen Essevee en de fans leeft. Zeker na het mislopen van de titel."

Ondertussen staat het nieuwe seizoen voor de deur. Wat verwacht Gianni van de fusieclub de komende maanden? "Ik hoop natuurlijk dat we opnieuw play-off I halen, maar ik vrees dat een tiende stek realistischer is. Een tip voor Patrick Decuyper? Tom De Sutter lijkt me wel een speler die bij Zulte Waregem zou passen."

Momenteel geeft Voetbalkrant.com een gesigneerd wedstrijdshirt van Jens Naessens weg. Neem NU deel en maak kans op de unieke prijs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties