Mist Wayne Rooney start Premier League?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Mist Wayne Rooney start Premier League?
Foto: © SC

De competitiestart van Wayne Rooney komt in gevaar. De aanvaller van Manchester United blesseerde zich aan de hamstrings en kijkt tegen een maand revalidatie aan.

Manchester United vertoeft momenteel in Azië. The Red Devils werken er, tussen de trainingsarbeid door, een promotietour af. Vooral Wayne Rooney zal zijn bezoek aan het Oosten niet snel vergeten.

De 27-jarige aanvaller liep er een hamstringblessure op. Dat staat te lezen op de webstek van de Mancunians. Hij zal minstens een maand uit zijn. Ironisch genoeg liet David Moyes eerder vandaag nog optekenen dat Rooney in topvorm verkeert. Dat kan u HIER lezen.

Er mag dus niets fout gaan om de competitiestart van Rooney niet in het gedrang te brengen. Op zeventien augustus staat de eerste speeldag van het nieuwe seizoen immers gepland. United trekt voor die opening richting Wales voor een treffen met Swansea City.

De eerste grote afspraak van het seizoen staat zelfs al op elf juni in de agenda. Dan strijdt Man Utd voor de Community Shield tegen bekerwinnaar - tevens kersvers tweedeklasser - Wigan Athletic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties