Ronaldinho haalt na ware thriller finale Copa Libertadores

Bjorn De Cock

Atletico Mineiro verloor de heenwedstrijd met 2-0 van Newell's Old Boys. De club van Ronaldinho is er alsnog in geslaagd om orde op zaken te stellen in de terugwedstrijd

Atletico Mineiro bereikt zo voor het eerst in haar carrière de finale van de Copa Libertadores. De terugwedstrijd tussen de club van Ronaldinho en Newell's Old Boys was een ware thriller.

In de eerste helft zorgde Bertrand al in de 3e minuut voor de 1-0 voor Atletico Mineiro. De wedstrijd moest dan even stopgezet worden door een stroompanne. In de 5e minuut van de toegevoegde tijd scoorde Guilherme de 2-0 voor Atletico.

Penalty's moesten dus beslissen over de winnaar. Atletico Mineiro trok aan het langste eind en speelt zo de finale van de Copa Libertadores tegen het Paraguayaanse Olimpia.