Fer zal zich happy voelen in Engeland

Jens Hoofteer
| 8 reacties
Fer zal zich happy voelen in Engeland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leroy Fer ruilde vandaag FC Twente voor Norwich City. De middenvelder tekende een contract voor vier jaar en kijkt uit naar zijn avontuur bij The Canaries. "Ik ben heel blij", zei Fer op de website van Sport- Promotion.

"Ik vind de Premier League een geweldige competitie. Ik wist al eerder dat ik graag naar Engeland zou willen. Nu is het er daadwerkelijk van gekomen. Ik ben ook blij dat Norwich en Twente snel overeenstemming hebben bereikt. Hierdoor heb ik de tijd om mij aan te passen een mij voor te bereiden op de start van de competitie."

"Het is niet alleen een ambitieuze club, maar er heerst ook een warme sfeer. Die indruk is bevestigd door Ricky van Wolfswinkel. Ik ben bij hem thuis in Norwich geweest. Norwich is een geweldige stad om te wonen. Ricky is ook enthousiast over de club, de ambities en de leefomgeving."

"Ik kijk er naar uit om voor The Canaries te gaan spelen. Norwich heeft met dat mooie gele shirt ook een geweldige uitstraling. Ik weet zeker dat ik mij daar happy zal voelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties