Malinwa houdt zege thuis

Jens Hoofteer
| 15 reacties

KV Mechelen heeft vanavond met 3-1 gewonnen van Ujpest. Malinwa had het in het begin niet onder de markt met de Hongaren, maar kon uiteindelijk toch zegevieren.

Mechelen had last met het stevige spel van de bezoekers en kwam al snel 0-1 achter na een own-doelpunt van Bateau. Enevoldsen en Junker vonden in het slot van de eerste helft de weg naar de netten, zodat Mechelen toch met een voorsprong kon gaan rusten.

De Hongaren lieten in de tweede helft de thuisploeg komen. Mechelen kreeg nog heel wat mogelijkheden om verder uit te lopen, maar de bezoekende doelman lag steeds in de weg. Een doelpunt van Bateau werd afgekeurd. Een minuut voor affluiten viel de 3-1 toch. Een vrije trap van De Witte bleef hangen in de muur, Mokulu nam de bal mee en na alle twijfel weg.

KV Mechelen: Pacovski, De Witte, Bateau, Vandam (63’ Van Loo), Junker (63’ Mokulu), Iddi (73’ Diabang), Van Tricht, Enevoldsen, Biset, Ghomsi, Cordaro (73’ Rits)

Doelpunten: 7’ Bateau (own, 0-1), 36’ Enevoldsen (1-1), 44’ Junker (2-1), 89' Mokulu (3-1)