Supporters PSG mogen niet meer rechtstaan

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 24 reacties
Supporters PSG mogen niet meer rechtstaan
Foto: © SC

Paris Saint-Germain heeft enkele absurde 'veiligheidsmaatregelen' ingevoerd. Zo zullen supporters in tribunes met stoeltjes niet meer mogen rechtstaan, zijn nu ook elektronische sigaretten verboden én mag men geen foto's meer nemen.

Het nieuwe reglement voor het Parc des Princes lijkt eerder op het handvest van een gevangenis dan dat van een voetbalstadion. De supporters mogen anderen niet hinderen in het beleven van de wedstrijd en mogen dus niet gaan staan in tribunes waar stoeltjes geïnstalleerd zijn.

Verder mogen filmpjes en foto's genomen in het stadion enkel in de privésfeer bekeken worden. Delen op Facebook, Youtube of andere kanalen is plots uit den boze. Verder mogen de supporters ook geen elektronische sigaretten meer roken. Echte sigaretten waren, zoals op veel plaatsen, reeds verboden.

Hoe dit door de supporters geslikt zal worden is nog niet duidelijk. Zelfs op het titelfeest van vorig seizoen waren er al rellen. Dan is dit nieuwe reglement in onze ogen een grotere aanzet om op straat te komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties